Jonnas historia

Vi satt igång med Jonna i hopp om att få fler att cykla. Vi tror också att vi kan, med regelbunden service, ge våra cyklar (eller delar av dem) en längre livslängd än vanliga cyklar. Vårt mål är att vara en motvikt mot andra ”mobilitetsalternativ” genom att faktiskt vara hållbara från dag ett.

Idag använder vi cyklar vi har byggt själva. Syftet är att kunna göra service snabbt och kunnna återanvända delar av våra cyklar så länge det bara går.

Vi som jobbar

Vi är idag flera som jobbar med Jonna. Fredrik, som sköter det mesta operativa och närmast kommer från P2P bildelningsiten Snappcar. Erik och Martin har byggt, sålt och servat cyklar i mer än 10 år på Stålhästen.

Vi har jobbat i cykelverkstäder tidigare och sett att färre varken kan eller vill hålla sin cykel i trim, samtidigt som tid och pris för att få cykelservice ökat. 

Vill du ha världens bästa jobb där du får träffa folk, få frisk lugt och hjälpa fler att cykla? Hör du av dig till oss på supporten. Vi söker just nu dig som är intresserad av att jobba deltid som chaufför, marknadsförare eller med kundtjänst.