Din cykel. Som alltid funkar

Cykel på abonnemang

249/kr mån

FLEXIBELT ABONNEMANG

Alltid Nyservad

TRYGGT OCH FÖRSÄKRAT

<i class=”icon-checkmark”></li> När du går med i Jonna har du en garanti att du alltid har en nyservad och fungerande cykel, till ett fast månadspris. Om något behöver lagas ordnar vi det inom 48h där du bor eller i vår butik. Du betalar per månad och säger upp när du vill. I abonnemanget ingår ett försäkringsklassat lås och din cykel är försäkrad.

Hur funkar det?

Så fort du har gjort du har betalat och fått en bekräftelse så kan du hämta ut din cykel i vår butik. Ingår det utkörning så får du förslag via mail.

Händer det något med din cykel så ordnar vi det. De flesta ärenden löser vi på plats hos dig inom 48h och du kan alltid komma förbi butiken för allt. Kan vi inte fixa till din cykel på 20 min så får du en annan.

Vill du avsluta abonnemanget så rullar du in med den till vår butik. Där tar mekaniker emot den och kollar av den i samband med att ditt abonnemang avslutas.

Vanliga frågor

Vad händer om min cykel blir stulen?

Blir din cykel stulen och du har låst fat den i något fast med bygellåset så är din självrisk 400kr. Efter att du har skickat in polisanmälan till Jonna gör vi en kreditbedömning och skickar därefter ut en ny cykel till dig inom 48 timmar.

Vad ingår i på rull garantin?

På rull garantin gäller alltid om du kommer förbi butiken. På rull garanti på plats (vi kommer ut och fixar) gäller endast om du bor i ett postnummer i vår zon, i dagsläget mellan Solna, Traneberg, Enskede, och Lidingö.

Ingår på plats: Punktering, slapp kedja, lösa växlar/pedaler/bromsar kommer vi ut och fixar på plats så fort du anmäler det.

Ingår inte på plats men i butik: Pumpning av däck, batteribyte lampa, ytterligare justering sadel/styre. Detta får du däremot närsomhelst hjälp av oss om du kommer till butik.

Hur säger jag upp abonnemanget?

Lämna in cykeln i vår butik så avbryts abonnemanget direkt. Under ditt konto ser du din nästa betalningsdag.

Vad händer efter att jag bokar en cykel?

När du går igenom kassan och betalar så skapar vi ett konto och en orderbekräftelse. Du får därefter närsomhelst checka ut och hämta din cykel i vår butik. Vill du hellre ha den levererad så väljer du upphämtning och bokar en tid för leverens där du bor (förutsatt att du bor i ett postnummer vi levererar till).

Vad krävs för att få hyra?
 • Du måste vara 18år
 • Ha ett svenskt personnummer
 • Du får inte ha betalningsanmärkningar.
 • Du bör bo i närförort

Tegelbacken 4. tel 0733804987 mail: info@jonnabike.se

Håll dig uppdaterad

Vi skickar nyheter och erbjudanden max 3 ggr. per år.

  About the store

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla ultrices urna non est consequat, vel eleifend ligula ornare.

  Call us Email us

  © 2021 UX Themes