Bergamont – E-Horizon Tour 500

Bergamont E-Horizon Tour 500 är en robust och sportig elcykel. Den drivs av en kraftfull, mittmonterad motor från Bosch Active Line. Med ett 500Wh-batteri får du en imponerande räckvidd, vilket gör Tour 500 till en utmärkt pendlarcykel som ger dig en bekväm, framåtlutad sittställning. Batteriet är smidigt integrerat i ramen och ger en topphastighet på upp till 25 km/h.
Tack vare en dämpad framgaffel och Schwalbe Energizer Active Plus-däck lämpar den sig väl för såväl asfalt och grusvägar både grusvägar.

Ramstorlek 56 cm

Read more

ECORIDE Ambassador AXS H7

Storsäljaren Ambassador från svenska Ecoride är en bekväm, stabil och lättcyklad elcykel.
Insteget är lågt och cykeln ger en behagligt upprätt sittställning. Fotbroms bak och hydraulisk skivbroms fram för extra bra bromsverkan och doserbarhet.

En trygg familjecykel som gör vardagslivet enklare!

Read more

Trek X-Caliber 9

X-Caliber 9 är toppmodellen i X-Caliber-serien. Den är helt tävlingsklar och alla komponenter på den här XC-cykeln har byggts med tävling i åtanke.

RockShox Recon-gaffel, Shimano XT/SLX 1×12-drivlina och en välutrustad kassett gör den till ett bra val för snabba stigcyklister som söker en cykel med tävlingskomponenter i sin standardspec.

X-Caliber 9 har även en drop post, en sadelstolpe som går att justera i höjdled under färd och som styrs via reglage på styret.

Read more