Corratec X-Vert Elite

Storlek 54, passar dig som är 175-190 cm

Bygellås ABUS Varedo, RockShox High Pressure gaffelpump samt flaskhållare ingår.

 

Read more

Crescent Elis

Populära elcykeln Crescent Elis!

Med en aluminiumram och avslappnad sportig geometri ger den samma komfort som en hybridcykel. Motorn sitter centralt i vevpartiet och styrs av Crescents egenutvecklade EGOING-system. Effekten kommer automatiskt när du trampar. Sensorer mäter pedaltrycket och motorn svarar med motsvarande kraft. Du kan justera hjälpen med en knapp. LCD-displayen visar effektläge, hastighet, batterinivå och räckvidd. Elis har 8 Shimano-växlar, skärmar, godkänt ramlås, belysning och stöd.

Read more

Crescent Elsa 2023

Denna moderna cykel från svenska Crescent har en kraftfull mittmotor från Shimano som ger dig en smidig och kraftfull cykeltur. Batteriet på 417 Wh hjälper dig uppför backar och motvind. Systemet justerar sig automatiskt efter ditt pedaltryck, och du kan enkelt välja hur mycket assistans du vill ha med en knapptryckning på styret. Elsa har en lätt ram med lågt insteg och praktiska pakethållare fram och bak med AVS-systemet för väskor och korgar. På styret finns en tydlig display som visar hastighet, batterinivå och assistansnivå. Batteriet är enkelt att ta ut och ladda. Med belysning, godkänt ramlås och stöd är Elsa redo för alla dina cykelturer.

Read more

Gazelle Arroyo C7+ Elite

  • Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite 400Wh är en superbekväm elcykel med en mittmotor som gör cykelturen extra trevlig.
  • Bosch Active Line Plus-motorn ger dig ett tyst och kraftfullt stöd med hela 50 Nm. Batteriet är snyggt integrerat i ramen och du har en praktisk LCD-display på styret. Cykeln har en lätt och stark aluminiumram som ger dig en upprätt och avslappnad sittställning, perfekt för att ha koll på trafiken.
  • Den låga ramen gör det enkelt att kliva av och på, och kablarna är fint integrerade i ramen. Med den fjädrade framgaffeln glider du bekvämt fram på alla underlag. Shimano-navet med sju växlar gör det lätt att trampa uppför backar – inga kullar är för branta!
Read more

Husqvarna Light Cross 3

Husqvarna är kända för sina motorcrossar och det märks på den nya Light Cross LC3. Den är perfekt för dig som vill ha en smidig el-MTB för stig och grusväg.
Trots kort tid i cykelindustrin har Husqvarna med sin motorcykelerfarenhet utvecklat en ram i världsklass. De har koll på alla detaljer och cykeln håller hög kvalitet och funktionalitet. Ramen är lätt men ändå otroligt stabil. LC3 har fina dämpare, bra komponenter, en tyst och stark Shimano EP8 motor samt ett stort 630Wh batteri, vilket gör den till en komplett e-MTB och dig till skogen konung.

Read more

Merida eBig Nine 400 III2 29 – M

En fantastiskt allsidig elcykeln! Välbeprövade eBIG.NINE, balanserar perfekt mellan daglig cykling och fritid. Den klarar seriös offroad-körning men hanterar också pendling enkelt, särskilt om du vill ha kul på vägen. Kvalitetsramen integrerar elegant ett 630 Wh batteri och den har en kraftig Shimano-motor som hjälper dig uppför alla backar.
Inklusive skärmar (ej på bild), Abus bygellås och Cateye-belysning.

Read more

Riese und Müller Tinker Vario

Riese und Müller Tinker VarioDen ultimata cykeln för pendling och stadscykling.

Mittmotor från Bosch, växlar från Enviolo, remdrift med Gates kolfiberrem. Endast det bästa är gott nog när Riese und Müller bygger cyklar och Tinker är inget undantag!

Detta exemplar har endast gått 29 mil och är i ytterst fint skick!

Read more

Skeppshult Natur Premium 7-växlad

Skeppshult Natur Premium är en klassisk kvalitetscykel tillverkad i Sverig.

Natur är härligt komfortabel damcykel och här i Premiumutförande med detaljer som skapar den där alldeles speciella känslan. Den handgjorda lädersadeln kommer fortfarande från engelska Brooks och handtaget har lädergrepp.

Fotbroms bak, handbroms fram. 7 växlar. Ramstorlek 54 cm, passar dig som är 160-180 cm lång.

Read more

Specialized Allez

Specialized Allez E5 Disc är en mångsidig racercykel som passar lika bra för träningspass på landsvägarna som för snabb vardagspendling. Detta gör den även till ett idealiskt val för nybörjare som vill börja motionscykla utan att pantsätta hus och hem.

Ramstorlek 52 cm, passar dig som är 160-170 cm lång

Read more

Trek Checkpoint ALR 5

Gravelbiken Trek Checkpoint ALR 5 är en riktigt mångsidig gravelcykel som är byggd för att klara det mesta, oavsett hur du tänker använda den för, grus, touring, vinterträning eller bara en snabb och slitstark cykel för pendling? Checkpoint ALR 5 är redo!

Read more

Trek Fuel EX 8 Gen 6 L 29

Heldämpad MTB från Trek med fantastisk prestanda!

Fuel EX 8 är cykeln för dig som vill ge dig i kast med en häftig utförslöpa för att sedan glatt trampa uppför igen för en ny runda. Den har en robust aluminiumram och en uppgraderad Shimano XT-drivlina för en smidig och exakt växling. Fox Rhythm-gaffeln med 150 mm slaglängd gör en enkel sak med stenar och rötter medan Fox Float X-dämparen låter dig behålla kontrollen.

Read more

Trek FX 3 – M

FX 3 Disc Equipped Stagger är en stilren hybridcykel från Trek som passar alla typer av cykelturer. Den har en lättviktsram med klassisk damcykelgeometri som gör det enkelt att stiga på och av. Med kraftfulla skivbromsar och en 1x-drivlina får du både hastighet och självförtroende, oavsett om du är på väg till affären eller ute på hårdträning.

Ramstorlek M, passar dig som är 165-175 cm lång.

Read more