Trek Checkpoint ALR 5

Gravelbiken Trek Checkpoint ALR 5 är en riktigt mångsidig gravelcykel som är byggd för att klara det mesta, oavsett hur du tänker använda den för, grus, touring, vinterträning eller bara en snabb och slitstark cykel för pendling? Checkpoint ALR 5 är redo!

Read more

Trek Fuel EX 8 Gen 6 L 29

Heldämpad MTB från Trek med fantastisk prestanda!

Fuel EX 8 är cykeln för dig som vill ge dig i kast med en häftig utförslöpa för att sedan glatt trampa uppför igen för en ny runda. Den har en robust aluminiumram och en uppgraderad Shimano XT-drivlina för en smidig och exakt växling. Fox Rhythm-gaffeln med 150 mm slaglängd gör en enkel sak med stenar och rötter medan Fox Float X-dämparen låter dig behålla kontrollen.

Read more

Trek FX 3 – M

FX 3 Disc Equipped Stagger är en stilren hybridcykel från Trek som passar alla typer av cykelturer. Den har en lättviktsram med klassisk damcykelgeometri som gör det enkelt att stiga på och av. Med kraftfulla skivbromsar och en 1x-drivlina får du både hastighet och självförtroende, oavsett om du är på väg till affären eller ute på hårdträning.

Ramstorlek M, passar dig som är 165-175 cm lång.

Read more

Trek X-Caliber 9

X-Caliber 9 är toppmodellen i X-Caliber-serien. Den är helt tävlingsklar och alla komponenter på den här XC-cykeln har byggts med tävling i åtanke.

RockShox Recon-gaffel, Shimano XT/SLX 1×12-drivlina och en välutrustad kassett gör den till ett bra val för snabba stigcyklister som söker en cykel med tävlingskomponenter i sin standardspec.

X-Caliber 9 har även en drop post, en sadelstolpe som går att justera i höjdled under färd och som styrs via reglage på styret.

Read more